Kafé/Bistro

Rekommenderas av White Guide. Redan 1947 fanns här ett kafé, det är ett fantastiskt kulturarv vi har att förvalta, och det gör vi bland annat genom att endast servera hembakade tårtor och kakor, krav- och rättvisemärkt kaffe och genom att i den mån det går använda gotländska leverantörer av råvaror, grönsaker, frukt och bär. Mycket kommer förstås också från våra egna odlingar.

Menyn

Vår "bistro-familj" delar sitt liv mellan Sardinien och Gotland vårt kök är starkt präglat av Medelhavet, på menyn kan du hitta bläckfiskcarpaccio, burrata, parmiggiana och pasta förstås! Vi har alltid minst två varmrätter, kött eller fisk samt något vegetarisk alternativ.
  Vi har även med oss egenproducerad ekologisk olivolja, pecorino, salsiccia, sardiskt tunnbröd, oliver, inlagd kronärtskocka och annat smått och gott till vår delikatesstallrik!

Under lågsäsong och söndagar under högsäsong erbjuder vi en något enklare meny till lunch (vår kock måste få vila benen och träffa sina barn åtminstone en dag i veckan!) men mätt blir du ändå!

Det finns alltid nybakta kakor gjorda av närodlad frukt och bär samt våra uppskattade panini på nybakt surdegsbröd!